×
 

Rólunk


2015 januárjában négy gyermekünk mellé megérkezett a családba Woody kutya, aki nem csak teljessé tette az amúgy sem kis létszámú családunkat, de egy régen dédelgetett álmom, egy saját kreatív vállalkozás megvalósulását is neki  köszönhetem. Az első nyakörvek és pórázok neki készültek, majd a rokonok, barátok, ismerősök kutyáinak, míg pár hónap  múlva egy kedves, piros kutya képében létrejött a Polka Dog. Szívecske az orra, mert szívünk-lelkünk benne minden darab  elkészültében és virág van a szájában, hogy - még ha képletesen is -, de polkakutya mellett én is megjelenjek.

2015 őszétől kutya kiállításokon, kutyás,- és design vásárokon kezdtük bemutatni a polka termékeket, 2016 nyarától pedig minden hónapban megtalálhatóak vagyunk a WAMP design vásáron. A minőségi munkán túl nagyon fontosnak tartjuk az érdeklődőkkel, vevőkkel való kapcsolattartást és személyes kommunikációt, hogy ne csak online felületen, hanem élőben is meg lehessen nézni a termékeinket, amiket a kezdetek óta folyamatosan bővítünk. A kutyáknak szánt termékek után (kendők, csokornyakkendők, zacsi tartó), gondoltunk a gazdikra is: jutalomfalat tartók, saját, egyedi kutyás grafikájú táskák és párnák. Majd jött a gymbag, ami nem várt módon nagy változást hozott. Gazdiknak szántuk, praktikus kiegészítőnek sétákhoz, vagy kutyaiskolába, de arra nem számítottunk, hogy ilyen nagy sikere lesz azok körében is, akiknek nincs kutyája. Táskás megrendeléseink, eladásaink felét ma már nekik köszönhetjük.

Örömmel fogadunk minden egyedi elképzelést, akár egy különlegesebb, addig még nem készült színkombináció megvalósítását egy táska esetében, vagy egy komplett szett elkészítését: azonos mintájú nyakörv, póráz, kendő, jutalomfalat tartó és hozzá táska a gazdinak. Szeretjük a megrendelőkkel való közös ötletelést, ahogy egy elképzelés formát ölt.

Hálásak vagyunk, hogy bár kutyás termékek készítésével indultunk, mára legalább annyian vannak a „polkások” között olyanok is, akiknek nincs kutyája, de a táskák között nézelődve megcsodálják a nyakörveket, pórázokat és gyakran nagy sóhajok közepette jegyzik meg: „Bárcsak lenne kutyám!” Ki tudja, kicsit talán hozzásegítjük Őket, hogy kutyássá váljanak!? :)  

Mert Déry Tibor örök érvényű mondatát mi is a magunkénak valljuk:  

„Kutya nélkül lehet élni, de minek…”  

Virág&Woody