×
 

törökméz szett - türkiz

  • 7 400Ft

2 cm széles nyakörv-póráz szett. A nyakörv egyedi méret alapján készül, amit a megrendeléskor tudsz megadni. A gyártási idő kb. 4-6 munkanap. A nyakörvhöz névvel,- és/vagy telefonszámmal gravírozott címke rendelhető (lásd a lámás nyakörv a fotóknál)! Címke rendelése esetén a gyártási idő +1 hét!

Kívánságlistára

Összehasonlítás

Nettó ár: 7 400Ft

Készletinfó: Rendelhető

Gyártó: Polkadog termékek

Cikkszám: pdk tm 13

Címkék:  NyakörvCsatosBebújósPórázSzalaggalDíszített

Nyakörv: állítható hosszúságú, műanyag csatos vagy bebújós fazonban választható (lásd dinnyés nyakörv).

Egyedileg, a megrendelő által kért méretre készítjük. Ha például a kutyád nyaka 35 cm, a nyakörv kb. 30-45 cm között lesz állítható a fém csúszó segítségével.

Kérlek, hogy mindig a kutya nyakát mérd meg és ne a nyakörvét! Megrendeléskor a megjegyzésbe tudod beírni a kért méretet. 


Póráz: 120 cm hosszú és 2 cm széles, kétféle változatban rendelhető: egyik oldalán szalaggal végig díszített, a póráz másik oldala pedig egyszínű. Vagy csak a kézfogó részén van minta.

A kézfogó részén lévő félkarikára zacsitartót, kulcsot akaszthatsz, vagy ha a séta alkalmával éppen nincs szükségetek rá, magadon keresztbe dobva könnyen összekapcsolhatod.


Tisztítása: kézzel és szappanos vízzel ajánlott mosni, de a hosszas áztatástól a fémkellékek berozsdásodhatnak. 


Kérlek, hogy mindig a kutya nyakát mérd meg és ne a nyakörvét!

Ha kedvenced még kölyök, de már most szeretnél neki polkás nyakörvet, írj nekünk és méreteket egyeztetve igyekszünk úgy elkészíteni, hogy kölyök és felnőtt korában is jó legyen neki.
A nyakörveket és pórázokat kézzel és szappanos vízzel ajánlott mosni, de a hosszas áztatástól és a sós víztől a fémkellékek berozsdásodhatnak.
Ha a kutyád olyan szerencsés, hogy úszhat a tengerben :) a nyakörvet előtte vedd le róla.

A nyakörv kérhető gravírozott textilbőr címkével is, melyre a kutya neve és a gazdi telefonszáma kerül. Ha címkével szeretnéd a nyakörvet, kérlek, megrendeléskor jelöld be ezt a lehetőséget, illetve add meg a kutya nevét, és a gazdi telefonszámot, amit a címkére szeretnél gravíroztatni.

További mintáinkat itt találod:
http://www.facebook.com/pg/polkadogdesign/photos/?tab=album&album_id=1713945478911736
http://www.facebook.com/pg/polkadogdesign/photos/?tab=album&album_id=1634429933529958

Ha ezekből szeretnél rendelni, kérlek, írj nekünk: info@polkadog.hu