×
 

rénszarvasos nyakörv

  • 4 200Ft

2,5 cm széles, állítható hosszúságú nyakörv. Műanyag csatos vagy bebújós fazonban választható (lásd dinnyés nyakörv). Egyedi méret alapján készül, amit a megrendeléskor tudsz megadni. A megrendeléstől számított kb. 4-6 munkanap múlva tudjuk szállítani.

Kívánságlistára

Összehasonlítás

Nettó ár: 4 200Ft

Készletinfó: Rendelhető

Gyártó: Polkadog termékek

Cikkszám: rénszarvasos 01

Címkék:  NyakörvCsatosBebújósKarácsonyi

Nyakörveinket a megrendelő által kért méretre készítjük. Ha például a kutyád nyaka 35 cm, a nyakörv kb. 30-45 cm között lesz állítható a fém csúszó segítségével.

Kérlek, hogy mindig a kutya nyakát mérd meg és ne a nyakörvét!

Ha kedvenced még kölyök, de már most szeretnél neki polkás nyakörvet, írj nekünk és méreteket egyeztetve igyekszünk úgy elkészíteni, hogy kölyök és felnőtt korában is jó legyen neki.
A nyakörveket és pórázokat kézzel és szappanos vízzel ajánlott mosni, de a hosszas áztatástól és a sós víztől a fémkellékek berozsdásodhatnak.
Ha a kutyád olyan szerencsés, hogy úszhat a tengerben :) a nyakörvet előtte vedd le róla.

A nyakörv kérhető gravírozott textilbőr címkével is, melyre a kutya neve és a gazdi telefonszáma kerül. Ha címkével szeretnéd a nyakörvet, kérlek, megrendeléskor jelöld be ezt a lehetőséget, illetve add meg a kutya nevét, és a gazdi telefonszámot, amit a címkére szeretnél gravíroztatni.

További mintáinkat itt találod:
http://www.facebook.com/pg/polkadogdesign/photos/?tab=album&album_id=1713945478911736
http://www.facebook.com/pg/polkadogdesign/photos/?tab=album&album_id=1634429933529958

Ha ezekből szeretnél rendelni, kérlek, írj nekünk: info@polkadog.hu